Piszę

Lubię pisać o prawach zwierząt, ekologii, wegańskim jedzeniu, zaletach roślinnego odżywiania, życiu w stylu slow, kosmetykach, które są cruelty free, adopcji psów i kotów, ekomacierzyństwie i byciu blisko natury, nawet w wielkim mieście.

Poza blogiem możecie mnie poczytać w IgiMag:

Co cię czeka, gdy ograniczysz jedzenie mięsa?

Wegański schabowy, czyli po co nam „mięsne” nazwy roślinnych potraw

Domowe maseczki kosmetyczne w wegańskiej odsłonie

Wegańskie kosmetyki do pielęgnacji, bez których nie wyobrażam sobie życia

Mięso bez mięsa. Wegański rzeźnik zawodem przyszłości?

Dziecięce książeczki, które uczą empatii i szacunku do zwierząt

Na blogu Stowarzyszenia Otwarte Klatki:

Pięć rzeczy, które warto wiedzieć o chowie klatkowym

Ile czasu zajmuje firmom wycofanie jajek pochodzących z chowu klatkowego?

Mój artykuł „Ekologia na talerzu” dla FUSS.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
(Visited 20 times, 1 visits today)